Aan de slag met het zorgleefplan

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.

 
header-nieuwsbrief

Zorgleefplanwijzer nieuwsbrief, december 2013

Beste [NAME],

Ben je op zoek naar lesmateriaal over het zorgleefplan? Of over eigen regie en ruimte voor eigen leven, twee zaken waar het zorgleefplan een belangrijke rol in speelt? Dan hebben we voor jou weer een goed gevulde nieuwsbrief!

Veel leesplezier en hartelijke groet,
Anne Marie Vaalburg / Zorgleefplanwijzer.nl


Kennis zorgleefplanwijzer.nl gebundeld

kennis

Het lesmateriaal van Zorgleefplanwijzer.nl, voorheen los te vinden op de site, is nu beschikbaar als PDF in een Kennisbundel. Bovendien is de informatie aangevuld met een casus voor zowel de thuiszorg als de verpleeghuiszorg. 
Op zoek naar lesmateriaal? Doe hier je voordeel mee. Je kunt de Kennisbundel gratis downloaden. 

>>>  Lees verder


Onderwijsmodule seniorenkracht en eigen regie

study

Het maken van keuzes geeft cliënten meer regie over de zorg die ze krijgen. De Hogeschool Rotterdam en het ROC Albeda College ontwikkelden samen met cliënten en medewerkers een scholingsmodule die verzorgenden leert om cliënten die ruimte te geven.

>>> Lees verder

 


Meer dan vergeten

vergeten'Meer dan vergeten' is een dvd met twee korte films over dementie. De film is bedoeld voor gespreksbijeenkomsten binnen de Turkse en Surinaamse gemeenschap. Er zit een handleiding bij om na het bekijken van de film een gesprek te voeren. Ook een geschikt middel voor deskundigheidsbevordering binnen teams of op ROC's!

>>> Lees verder 


Leerzame DVD's

dvdsBen je op zoek naar korte educatieve films om met studenten of met teams te bekijken? De DVD's 'Doe het zelf met zeggenschap' en 'Ruimte voor eigen leven' ondersteunen een leerproces en stimuleren het kritisch nadenken over je eigen werk of stage-ervaring. Lees de recensie.

>>> Lees verder


Electronisch Cliënt Dossier? Oproep!

oproepBetrokken bij het invoeren van een Elektronisch Client Dossier (ECD) of binnen je organisatie aan het nadenken over de keuze van een ECD? Dan is dit iets voor jou. Nictiz zoekt organisaties die mee willen werken aan een interessant onderzoek.

>>> Lees meer

 


Waarom je deze nieuwsbrief ontvangt

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van nieuws rondom Zorgleefplanwijzer.nl. Heb je een leuk item voor deze nieuwsbrief? Stuur ons een bericht.

Wilt u zich uitschrijven? Klik hier om uit te schrijven