Werken met het ECD | IDFA filmtips

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.

 
header-nieuwsbrief

Zorgleefplanwijzer.nl, november 2016


Beste Zorgleefplanwijzer,

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het electronisch cliëntendossier. Steeds meer organisaties stappen over op electronisch werken. Zorgleefplanwijzer.nl wil weten hoe dat bevalt. Doe jij mee aan onze enquête? In deze nieuwsbrief verder aandacht voor film: de IDFA komt eraan en we hebben weer een aantal mooie documentaires voor je geselecteerd.  

Veel leesplezier!

Anne Marie Vaalburg
Zorgleefplanwijzer.nl


Werk jij met een ECD? Doe mee met de enquête!

vraagtekennw

De care loopt achter op de cure als het gaat om werken met electronische cliëntendossiers. De care is wel bezig met een inhaalslag. Nu werkt zo'n 40% met een electronisch zorgplan in 2014 was dat 31%. Zorgleefplanwijzer.nl wil graag weten of het electronisch werken bevalt, wat goed gaat en wat beter kan. Zodat we lessen kunnen meegeven aan hen die de stap naar het ECD nog moeten zetten. Doe je mee met de enquête?

 >>> Naar de enquête


Toegang tot het ECD: de cliënt en de uitzendkracht

ecd privcayHet ECD kent vele voordelen: overzichtelijk rapporteren op doelen, automatisch gewaarschuwd worden als je familie moet uitnodigen voor een MDO, een Mic-melding niet meer apart invoeren maar met één extra klik melden. Maar er zijn ook nadelen en vragen over toegang bijvoorbeeld. Hoe geef je uitzendkrachten bijvoorbeeld toegang tot het ECD? 

>>> Lees verder 


Boeiende ouderen en zorg gerelateerde documentaires op IDFA 2016

IDFA2016Van 16 tot en met 27 november vindt in Amsterdam weer de IDFA plaats. Al weer voor het vijfde jaar zet zorgleefplanwijzer.nl alle documentaires over ouderen en over de (ouderen)zorg op een rij. Ga genieten van één of meer van deze films die tot nadenken aanzetten.

>>> Bekijk de tips


Waarom je deze nieuwsbrief ontvangt

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van nieuws rondom Zorgleefplanwijzer.nl.  Mocht je geen gebruik meer willen maken van onze nieuwsbrief, dan kun je je uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. Heb jij een leuk item voor deze nieuwsbrief? Stuur ons een bericht.

Wilt u zich uitschrijven? Klik hier om uit te schrijven

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren