Zorgleefplanwijzer.nl is vernieuwd!

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.

 
header-nieuwsbrief

Zorgleefplanwijzer nieuwsbrief, april/mei 2013

Beste [NAME],

amAchter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt aan een verfrissing van Zorgleefplanwijzer.nl. Het resultaat kun je nu bewonderen. Met een aantal kleine wijzigingen hopen we de interactie met onze lezers te vergroten. Voortaan kun je onder artikelen je reactie achterlaten. Heb je vragen over werken met het zorgleefplan? Kijk dan eens bij Veelgestelde vragen. Wat vind je van onze nieuwe look? We horen het graag!

Veel leesplezier en hartelijke groet,
Anne Marie Vaalburg / Zorgleefplanwijzer.nl


Behoeftenonderzoek: wat zie jij graag op zorgleefplanwijzer.nl?

studyZorgleefplanwijzer is vernieuwd! Vooral qua uiterlijk, want de inhoud is ongewijzigd en staat nog steeds als een huis. Omdat we graag willen weten wie onze lezers zijn en welke informatie jullie zoeken op zorgleefplanwijzer.nl in deze nieuwsbrief een enquete. Deelname kost maar 5 minuten en wordt zeer op prijs gesteld. Alvast dank!

>>> Naar de enquête


Evaluatie Zorgleefplanbespreking

evaluatieNa drie jaar is het besluit zorgplanbespreking AWBZ-zorg geëvalueerd op doelmatigheid en effectiviteit. De positie van de cliënt blijkt verbeterd en cliëntgericht werken is gestimuleerd. Het bespreken van het zorg(leef)plan heeft weinig effect op administratieve lasten. Zorgverleners het zorg(leef)plan willen versimpelen. In een compacter formaat.
>>> Lees verderMooie alternatieven voor André Rieu en bingo

bingoZijn jullie de dvd van André Rieu, het krantlezen, sjoelen en de bingo ook zo beu? Dit vroegen Klaaske, Christa, Elles en Marleen, Verzorgende IG-studenten aan elkaar. Omdat er in de lessen nog weinig aandacht aan welzijn wordt besteed, sloegen ze de handen in elkaar. Voor de kwaliteitsdag van school bedachten zij een workshop waarin je ideeën kunt opdoen voor àndere activiteiten met je cliënten.
>>> Lees verder


Veel gestelde vraag: Hoe beschrijf je de mate van toezicht per bewoner?

faqDe inspectie wil dat we de mate van toezicht per bewoner beschrijven in het Zorgleefplan. Maar hoe doe je dat? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. De inspectie baseert zich bij haar toezicht op het Kwaliteitsdocument 2012. Bij het beschrijven van toezicht in het zorgleefplan moet je je aan een aantal zaken houden. Welke? >>> Dat lees je hier

Heb jij ook een vraag die je graag beantwoord ziet in deze nieuwsbrief? Stuur hem in!


Waarom je deze nieuwsbrief ontvangt

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van nieuws rondom Zorgleefplanwijzer.nl.  Mocht je geen gebruik meer willen maken van onze nieuwsbrief, dan kun je je uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. Heb jij een leuk item voor deze nieuwsbrief? Stuur ons een bericht.

 

Wilt u zich uitschrijven? Klik hier om uit te schrijven