logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Even voorstellen: nieuwe moderator Zorgleefplanwijzer.nl

Zorgleefplanwijzer heeft een nieuwe moderator: Anne Marie Vaalburg. Vanaf nu zul je Anne Marie zeer regelmatig tegenkomen op deze site. Daarom stellen we haar graag aan je voor.


Al tien jaar bezig met vraaggerichte zorg

Anne Marie is sinds 2003 werkzaam bij Sting. Anne Marie: ‘Vraaggerichte zorg is een thema dat me aan het hart gaat. Ik ben daar al zo'n jaar of tien mee bezig. Voordat ik bij Sting werkte heb ik bij verschillende patiëntenorganisaties gewerkt. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat mensen ondanks hun lichamelijke beperkingen mens kunnen blijven, met alle activiteiten en bezigheden die daar bij horen, eigen keuzes kunnen maken en een gelijkwaardige relatie hebben met zorgverleners.

Actief betrokken bij de site

annemarieAnne Marie is al vanaf de start bij Zorgleefplanwijzer.nl betrokken. Omdat zij het zo'n mooi instrument vindt gaat ze dit vanaf nu nog actiever voor de site aan de slag. Anne Marie: 'Ik ben blij met het prachtige instrument zorgleefplan. Dit geeft vraaggerichte zorg handen en voeten en maakt van de relatie tussen cliënten en zorgverleners veel meer een samenwerkingsrelatie.

Mijn taak is samen met collega's de inhoud up to date houden, ik lees nieuwsgierig mee op het forum, ben benieuwd naar jullie vragen en ervaringen, reageer als dat nodig is, attendeer mijn collega's op jullie vragen, kortom van alles om deze website nog interessanter en leuker te maken! Doe je ook mee?

Wij wensen Anne Marie heel veel plezier en succes toe.

Anne Marie heeft zich onlangs ook in het forum voorgesteld en vindt het leuk als je op haar bericht reageert.

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload