logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Fotowedstrijd Mentaal Welbevinden

Vind jij het belangrijk dat cliënten en zorgmedewerkers lekker in hun vel zitten? En hou je van foto's maken? Doe is de Vilans fotowedstrijd wellicht iets voor jou. Laat met jou foto zien wat mentaal welbevinden voor jou betekent en geef het thema meer aandacht in de zorg.

Je kunt je foto tot 1 september uploaden. De prijswinnaar in dezelfde maand bekend gemaakt en ontvangt Pluim belevingsbon van 100 euro. 

Van de meest aansprekende foto’s wordt een beeldset gemaakt. Een nieuwe werkvorm waarmee zorgmedewerkers op een laagdrempelige en creatieve manier met cliënten en familie in gesprek kunnen gaan over levensthema's. Deze beeldset is zowel in de ouderenzorg als in de gehandicaptenzorg te gebruiken.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 foto's ingestuurd! Doe ook mee.

> Bekijk de foto's en laat je inspireren

 

Vind jij het belangrijk dat cliënten en zorgmedewerkers lekker in hun vel zitten? En hou je van foto's maken? Doe dan mee aan de Vilans fotowedstrijd Mentaal welbevinden 2014! Door jouw foto in te sturen laat je zien wat mentaal welbevinden voor jou betekent en help je om het thema meer aandacht te geven in de zorg.

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload