logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Krant vol met inspirerende kwaliteitsverbeteringen

Actiz heeft Van alle  verbeterprojecten die zijn ingezonden voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs een inspirerende krant gemaakt waarmee zorgverleners en organisaties van elkaar kunnen leren.

verbeterkrantJolanda van Tunen, verzorgende IG van Omring Thuiszorg op Texel ontving op 18 december de Jenneke van Veen-Verbeterprijs VVT 2013. Zij kreeg de prijs voor het project rond het vroegtijdig signaleren van een delier door verzorgenden uit handen van de juryvoorzitter Jenneke van Veen, oud-hoofdinspecteur Verpleging en chronische zorg van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) en bestuurslid V&VN.

Inspritatiekrant

Van verbeterprojecten die zijn ingezonden om mee te dingen voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs VVT 2013 heeft ActiZ een krant gemaakt. In de krant staan inspirerende kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg.

De inzendingen laten zien dat kwaliteitsverbeteringen in het leven en de zorg voor cliënten op allerlei manieren kunnen ontstaan. Zo kunnen zorgverleners en organisaties van elkaar leren, geïnspireerd raken en goede initiatieven overnemen.

>>> Lees hem hier

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload