logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Verloting

Maak kans op een voorproefje van het hilarische boek 'Pogingen iets van het leven te maken', dagboek van een verzorgingshuisbewoner.

poging
In de kerstvakantie las ik 'Pogingen iets van het leven te maken'. Een dagboek van Hendrik Groen, verzorgingshuisbewoner in Amsterdam-Noord. Geweldig grappig! Hij windt er geen doekjes om dat de ouderdom met gebreken komt. Maar hij slaat zich er moedig doorheen. Met een aantal medebewoners richt hij de Omanidoclub op (Oud Maar Niet Dood). Mooi om te zien hoe je ook nog op zeer hoge leeftijd nieuwe vriendschappen kunt sluiten.


Meedoen?

Zorgleefplanwijzer.nl verloot vier voorproefjes van dit boek. Wil je hierop kans maken? Stuur dan uiterlijk vrijdag 23 januari een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met hierin je naam en adresgegevens (voor het toesturen van het boekje) o.v.v. 'Pogingen om iets van het leven te maken'. Als je een verbetertip meestuurt voor de website zorgleefplanwijzer.nl, maak je meer kans!

Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht na 23 januari 2015.

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload