logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Oproep!

Betrokken bij het invoeren van een Elektronisch Client Dossier (ECD) of binnen je organisatie aan het nadenken over de keuze van een ECD? Dan is dit iets voor jou.

oproepNictiz (Nationaal ICT Instituut in de Zorg) doet onderzoek naar het gebruik van het ECD in verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. Daarvoor zijn ze op zoek naar organisaties die op het punt staan het ECD in te voeren of aan het nadenken zijn over de keuze van een ECD.


Werkbezoek

Het onderzoek vindt plaats binnen je eigen organisatie. Het gaat om interviews en het meekijken naar het zorgproces en de automatisering daarvan. De interviewers brengen veel kennis met zich mee over het ECD. Daar kun je je voordeel mee doen. Het werkbezoek maakt deel uit van een groter ECD-onderzoek. Nictiz bekijkt of er behoefte is aan ondersteuning, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van (landelijke) standaarden voor het ECD (Zorgleefplan).

Meer informatie of meedoen?

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-50613506

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload