logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Praat mee over beweging in het zorgleefplan

Werk je in een verzorgings- of verpleeghuis? En stimuleer jij bewoners om (meer) te bewegen? Praat dan mee op donderdag 7 maart in de expertbijeenkomst van het project 'In beweging met het zorgleefplan" van V&VN, ActiZ, KNGF en LOC Zeggenschap in zorg. De bijeenkomst is van 13.00 - 16.00 uur bij KNGF in Amersfoort.

Voor medewerkers van verzorgings- en verpleeghuizen bestaat een model Zorgleefplan Verantwoorde zorg. Dit model ondersteunt medewerkers om verantwoorde zorg te leveren.

bewegenOm het aantal bewegingsmogelijkheden te vergroten ontwikkelen V&VN, ActiZ, KNGF en LOC Zeggenschap in zorg voor het zorgleefplan de module "In beweging met het zorgleefplan". Verzorgenden, cliënten en (geriatrie)fysiotherapeuten die al ervaring met bewegen hebben werken hier aan mee, onder meer via de expertbijeenkomst. De module "In beweging met het zorgleefplan" is vóór de zomer van 2013 gereed.

Aanmelden?

Wil je 7 maart meepraten over jouw ervaringen met bewegingsprojecten? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je reiskosten worden vergoed. Kun je 7 maart niet, maar wil je jouw ervaring graag delen? Mail ze naar Desiree. Je bijdrage wordt zeer op prijs

 

Reacties (1)

  • Joop

    22 maart 2013 op 09:16 |
    Ik heb meegedaan aan deze sessie. De moeite waard! Plaatsen jullie ook een verslag van de bijeenkomst?

    antwoord

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload