logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Registraties geven kwaliteitssignaal

Registraties worden vaak als last ervaren. Maar als ze helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, kunnen registraties veel nut hebben.

Registraties worden door verpleegkundigen en verzorgenden veelal als last ervaren. Maar als ze helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, kunnen registraties veel nut hebben. - See more at: http://www.venvn.nl/Berichten/ID/398013/Registraties-geven-kwaliteitssignaal#sthash.G2JmHlq3.dpuf

Dat staat in het standpunt Registratielast van V&VN. Daarin roept V&VN verpleegkundigen en verzorgenden op hun eigen onderwerpen voor kwaliteitsverbetering in te brengen in hun team en daar registraties voor in te zetten.

Ron Koop, verpleegkundig specialist bij zorgorganisatie Livio: Koop maakt duidelijk dat registraties nuttige informatie op kunnen leveren over de geleverde zorg. Het helpt prioriteiten stellen bij het aanpakken van knelpunten. Lees hier zijn volledige verhaal.

Heb jij ook een mooi voorbeeld van hoe je aan de slag bent gegaan met informatie uit registraties? Of hoe je zelf een meting hebt gedaan om erachter te komen hoe goed de zorg is? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload