logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Speels hulpmiddel bij levensvragen

Met de Verhalencirkel kun je in gesprek gaan over levensvragen. Het levert bijzondere en ontroerende gesprekken op. 1 op 1, of juist in een groep.

Het is niet altijd eenvoudig in gesprek te gaan en te horen wat mensen echt bezig houdt. De verhalencirkel verlaagt de drempel voor een inhoudelijk gesprek, zowel voor de professionals en de vrijwilligers als voor de cliënt zelf.


Ervaring uit de praktijk

Meer dan tien Twentse zorgorganisaties hebben de Verhalencirkel getest in de praktijk. De ervaringen zijn positief. Professionals en vrijwilligers vinden het een speels en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat hen helpt het gesprek te openen. De Verhalencirkel is verkrijgbaar voor € 21,50, exclusief verzendkosten.

Workshop verhalencirkel

Op dinsdag 22 april en op donderdag 22 mei zijn er workshops Verhalencirkel in Zeist van 13.00 tot 16.00 uur.  Je maakt kennis met de Verhalencirkel en andere gespreksopeners en krijgt uitleg over de gebruiksmogelijkheden van de Verhalencirkel.  Je oefent er mee en doet ervaringen op die direct toepasbaar zijn in de eigen praktijk. De kosten voor deelname bedragen € 65,- per persoon. Met zijn tweeën deelnemen? Samen betaal je € 100,-.

Meer informatie, bestellen en/of aanmelden

Meer informatie over het gebruik van de Verhalencirkel vind je hier. Of kijk op de website van Bureau Kwiek. Aanmelden voor een workshop of de Verhalencirkel bestellen? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload