logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Ik ben in voor Mantelzorg. Meld je aan!

De campagne 'Ik ben in voor Mantelzorg.' is gestart. Het roept zorgmedewerkers op ambassadeur mantelzorg te worden in hun organisatie. Wil jij ook de samenwerking met mantelzorgers verbeteren of mantelzorgers beter ondersteunen? Doe dan mee!


campagnemantelzorg


Aanmelden kan via ikbeninvoormantelzorg.nl. Hier vind je ook je ook materialen die je kunt gebruiken om de contacten met mantelzorgers te versterken. Je kunt van alles doen, bijvoorbeeld op 10 november, de dag van mantelzorg. Van een kaartje sturen tot een poster ophangen. En van een samenwerktest invullen tot tips uitwisselen met collega's. Ook is er een speciale Facebook-groep waar je met andere zorgmedewerkers én mantelzorgers ervaringen kunt uitwisselen.

Inspiratiebijeenkomst op 3 oktober

invoormantelzorgWil je als ambassadeur aan de slag, maar wil je graag wat meer tips en tricks horen? Meld je dan ook aan voor de gratis inspiratiebijeenkomst op vrijdag 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens een ochtendvullend programma hoor je meer over de campagne, vertelt een mantelzorger over haar ervaringen en kun je zelf in speciale ambassadeurscafés inspiratie opdoen, advies vragen of ervaringen uitwisselen. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door je aan te melden als ambassadeur.

Doel campagne

Met de campagne hoopt In voor Mantelzorg meer aandacht te krijgen voor de samenwerking tussen beroepskrachten en mantelzorgers. De campagne wordt dan ook samen met V&VN en Mezzo vormgegeven. In voor Mantelzorg is een programma van Movisie en Vilans en is gericht op zorgorganisaties die de ondersteuning aan en samenwerking met mantelzorgers willen verbeteren. Het programma wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.

Lees meer:

>>> website ikbeninvoormantelzorg.nl

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload