logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Uitnodiging

Uitnodiging: Deze site is niet alleen vóór, maar vooral opgezet dóór zorgverleners. Daarom nodigen we ook jou uit actief mee te helpen aan de inhoud en opbouw van deze site.

Jouw tips, aanvullingen en suggesties kunnen wij plaatsen. Help mee van deze site een succes te maken: tip je collega's en vakgenoten over het bestaan van deze site en doe actief mee op ons forum.

 

Waarom actief meedoen?

Zorgleefplanwijzer.nl is dé startsite al het gaat om het implementeren en het werken met het Zorgleefplan. De site is bedoeld voor verzorgenden en zorgorganisaties. Naast informatie over het ZLP, kunnen verzorgenden en teamleiders hier terecht om kennis en informatie met elkaar te delen. Onder meer via het forum.

Waardevol praktijkinstrument

De eerste opzet van de site bevat de nodige basisinformatie. De bedoeling is dat de informatie op deze site langzaam wordt uitgebreid door de bezoekers zelf. Met deze ervaringen en reacties uit de praktijk willen van deze site een waardevol en veelomvattend praktijkinstrument maken. Daarom nodigen we je uit om je te registeren op deze site en actief mee te doen.

>>>> REAGEER

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload