logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Uitnodiging: presentatie van de nieuwe beroepscode

Er is een nieuwe beroepscode die geldt voor zowel verpleegkundigen als verzorgenden. Op 8 januari 2015 wordt deze in Zeist gepresenteerd tijdens een bijzonder middagsymposium. Meld je snel aan!

Middagsymposium

Het middagsymposium 'De sleutel tot een goede beroepsuitoefening, één beroepscode van verpleegkundigen en verzorgenden' biedt een interactief programma en biedt meer dan de presentatie van de beroepscode. 

Chief Nursing Officer prof. dr. Marieke Schuurmans houdt een lezing en het Toetstheater gaat samen met het publiek op interactieve wijze verschillende dilemma's te lijf. Uiteraard met behulp van de nieuwe beroepscode.

Alle deelnemers krijgen een exemplaar van de nieuwe beroepscode mee. Deze kun je dan als hulpmiddel gebruiken op je werk als je in een lastige situatie komt.

Meer informatie en aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van V&VN. Het middagsymposium is bij PGGM, Noordweg Noord 150 in Zeist.

>>> meer informatie over de bijeenkomst

Over de beroepscode

Als professional in de zorg krijg je regelmatig te maken met lastige situaties en dilemma's. Bijvoorbeeld omdat een cliënt iets van je verwacht dat tegen je gevoel in gaat. Of omdat je schaarse middelen en tijd moet verdelen. Zo zijn er nog meer situaties te bedenken waarbij het niet vast staat wat je moet doen. Er wordt in dat geval een groot beroep op jouw professionaliteit gedaan. Maar wat is dat dan, professionaliteit? Dat is geen vraag die makkelijk te beantwoorden is. Wel zijn er allerlei hulpmiddelen om je hierbij te helpen. Eén van die hulpmiddelen is de beroepscode. Een document waarin de ethische uitgangspunten voor jouw beroepsuitoefening beschreven staan.

De beroepscode van Verpleegkundigen en Verzorgenden is een samenwerking van V&VN, NU'91, Abvakabo FNV, CNV Zorg en Welzijn, RMU sector Gezondheidszorg en Welzijn 'Het Richtsnoer', HCF en CGMV.

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload