logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Zorgleefplanwijzer.nl van start!

Zorgleefplanwijzer staat online. Inmiddels hebben zich al meer dan 100 gebruikers geregistreerd! Deel je kennis en vragen - online - met collega's en leer alles over en rondom het zorgleefplan! Doe jij ook mee?

ZLPwijzer biedt straks nog meer!

Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt want de komende maanden wordt de site steeds verder uitgebreid. De eerste basisinformatie en het forum zijn vanaf nu al beschikbaar. In de toekomst wordt de site uitgebreid met flink wat 'Tools, tips & trick' handige downloads, online tests en nog veel meer. Bezoek zlpwijzer.nl daarom regelmatig. Nog beter: meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van updates en toevoegingen.

Oproep

Ook jij kunt meehelpen aan de opbouw van deze site. Heb je mooie praktijkvoorbeelden? Handige tips voor collega's of aanvullende informatie of documenten voor deze site? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarnaast nodigen we je uit om actief deel te nemen aan ons forum. Zo bouwen we gezamenlijk aan een mooi 'naslagwerk' voor alle collega's in het vak.

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload