logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Verloting Dagboek Hendrik Groen

In onze nieuwsbrief van januari verlootten we vier voorproefjes van het dagboek van Hendrik Groen, verzorgingshuisbewoner in Amsterdam. Om mee te dingen vroegen we je een tip voor de website mee te sturen. De reacties waren overweldigend!

pogingWe kregen zoveel reacties dat we de uitgever hebben gevraagd of we nog meer exemplaren mochten verloten. Dat mocht, in totaal hebben we twintig exemplaren van het dunne voorproefje verloot en één exemplaar van het echte boek.

Die ging naar Tiny Reijnders, leidinggevende in woonzorgcentrum De Beyart in Maastricht voor religieuzen en 'gewone'ouderen. Zij mailde over het boek: Het is een eye opener het leven van een bejaarde bewoner eens door "zijn" ogen te zien. En ik zou mijn hele team samen met hem een kijkje willen geven in zijn "avontuurlijk" leven.

Over Zorgleefplanwijzer.nl mailde ze:

'Wat betreft verbetering van de website wil ik het volgende kwijt. Iedere verandering is niet meteen een verbetering. Ik vind de website duidelijk en van deze tijd. Makkelijk te lezen en je kunt makkelijk dieper in zoemen op de onderwerpen waar je interesse naar uit gaan. Ik lees hem elke keer en heb er toch heel wat onderwerpen uitgelicht voor in mijn team'.

Een andere leuke tip die we kregen was: 'Verbetertip? Mijn verbetertip aan jullie is om meer reclame te maken. Ik hoor nog te weinig over deze geweldige site'.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Wil je ook op de hoogte blijven van nieuwe publicaties op de site en de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Meld je rechtsboven aan.

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload