logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Workshop: aan de slag met levensverhalen

Een nieuwe manier om in gesprek te gaan over levensverhalen op 18 september in Zeist.

De Verhalencirkel is een hulpmiddel om in gesprek te gaan over levensvragen. In een 1 op 1 gesprek of in een groep. Met iemand die je al langer kent of juist beter wilt leren kennen. Het verlaagt de drempel voor een inhoudelijk gesprek en maakt levensvragen voor zorgvragers, familie, vrijwilligers en professionals eenvoudig bespreekbaar.

Workshop

Nieuwsgierig? Kom dan naar één van de workshop op donderdag 18 september, 16 oktober of 20 november van 13.00 - 16.00 uur in Zeist. Je maakt hier kennis met de Verhalencirkel en andere gespreksopeners. Je krijgt tekst en uitleg over de verschillende gebruiksmogelijkheden van de Verhalencirkel en oefent het gebruik ervan. Je doet ervaringen op die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 

Korting via Zorgleefplanwijzer.nl

De kosten voor deelname bedragen € 125,- per persoon, inclusief een set kwiekbekjes (de gespreksopener) en 1 Verhalencirkel met handleiding en tips voor het gebruik in de organisatie. Met zijn tweeën deelnemen? Samen betaal je € 200, -. Als je boekt via Zorgleefplanwijzer.nl krijg je korting en betaal je € 115,- per persoon en € 190,- als je met zijn tweeën komt.

Aanmelden en meer informatie

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Patricia van den Brink (06-13021796) of Jacolien de Jong (06-10150106) Of kijk op de website van Bureau Kwiek.

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload