logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Zorgleefplanwijzer.nl gaat een stap verder

Zorgleefplanwijzer.nl gaat een stap verder.  Ben jij ook klaar voor een volgende stap? Nieuwe onderwerpen en thema's in ontwikkeling!

Na een relatief rustige zomer gaan we in het najaar weer volop aan de slag. Inmiddels hebben we al bijna 2.000 aangesloten leden die actief gebruik maken van de site!

Klaar voor de volgende stap?

De meeste organisaties hebben het zorgleefplan nu in gebruik genomen en zijn toe aan vervolgstappen. Ook zorgleefplanwijzer.nl gaat vanaf nu een stap verder. De komende maanden kun je nieuwe informatie, werkvormen en downloads verwachten. Ze ondersteunen je bij het werken met het het zorgleefplan en helpen je de veranderingen binnen je organisatie een plek te geven. Het zorgleefplan omvat immers veel meer dan alleen het invullen van een nieuw dossier. Het implementeren is een continue proces waarbij de hele organisatie bij betrokken is.

Het zorgleefplan binnen de thuiszorg

De laatste tijd bereiken ons veel vragen over het gebruik van het zorgleefplan in de thuiszorg. Reden om extra informatie over dit onderwerp op te gaan nemen op de Zorgleefplanwijzer.nl. Als je werkt met het zorgleefplan binnen de thuiszorg dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Help je mee?
>>> lees meer

Ontmoet vakgenoten op het forum

Zit je op dit moment met andere vragen? Vergeet niet dat je gebruik kunt maken van ons forum. Het forum is bedoeld als ontmoetingsplaats. Je kunt hier van gedachten wisselen met vakgenoten, oproepen plaatsen of gewoon een ervaring kwijt. Ik lees mee met het forum en zal ook vragen beantwoorden
>>> naar het forum

Veel leesplezier toegewenst. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe toevoegingen op de site!

annemarie
Anne Marie
Moderator Zorgleefplanwijzer.nl

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload