logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Zorgleefplanwijzer.nl goed gewaardeerd!

Sinds november 2008 is deze site online. Voldoet de site aan de verwachtingen? Tijd om een tussenstand op te maken. Bekijk de resultaten van de enquête.

Op deze site, een initiatief van Sting in het kader van Zorg voor Beter, kun je alles vinden rondom de invoering van het Zorgleefplan. De site is opgezet na een behoeftepeiling onder de doelgroep. Om te kijken of we op de goede weg zitten is er een enquête onder de bezoekers van de site gehouden.

Reacties zeer positief

vraagteken1De site blijkt goed gewaardeerd. Maar liefst 92% van de respondenten geeft aan dat hij voldoet aan de verwachtingen. 88 % geeft aan dat ze de aangeboden informatie goed kunnen toepassen in de praktijk.

Bruikbare praktijkvoorbeelden en handige downloads

De aangeboden praktijkvoorbeelden blijken goed bruikbaar te zijn voor eigen situaties en/of dilemma's. De (gratis) downloads worden veel gebruikt en blijken, verrassend vaak, goed aan te sluiten op de dagelijkse praktijk.

Suggesties ter verbetering

We zijn erg blij met deze positieve uitkomsten. Maar uiteraard blijven we werken aan de inhoud van Zorgleefplanwijzer.nl en verbeteringen en vernieuwingen doorvoeren. Hierbij maken wij dankbaar gebruik van de suggesties die via deze enquête of via de site aan ons worden doorgegeven. Er blijkt behoefte aan meer specifieke praktijkvoorbeelden rondom een bepaalde problematiek. Zoals bijvoorbeeld dementie.

Meer reacties op het forum

Zelf hopen we dat er in de toekomst meer gebruik gemaakt gaat worden van het forum. Dit is de immers de plek waar informatie onderling kan worden uitgewisseld. Er wordt nu wel veel gelezen maar helaas weinig gereageerd op vragen van anderen. Hoe meer interactie onderling, hoe meer uitwisseling van kennis. En dat is wat we uiteindelijk willen bereiken. Bij deze aan iedereen de oproep om meer gebruik te maken van het forum. Hij is er immers voor jullie!

Reacties blijven welkom

Iedereen die aan de enquête heeft meegedaan: nogmaals hartelijk dankt voor je bijdrage. We gaan aan de slag met de ontvangen suggesties. Onder de deelnemers zijn twee tijdschriftenbonnen verloot. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.
Suggesties en reacties op deze site blijven welkom! Je kunt onderaan dit artikel reageren of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag van je!

Met vriendelijke groet,

Team Zorgleefplanwijzer.nl

 

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload