logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Opleiding en training rondom het zorgleefplan

Invoeren van het Zorgleefplan (ZLP) heeft veel meer om het lijf dan het updaten van het oude cliëntendossier. Vaak vraagt het om veranderingen waarbij de gehele organisatie betrokken is.

Aanbod rondom ZLP voor verschillende doelgroepen

Zorgleefplanwijzer.nl speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de implementatie van zorgleefplannen, in het downloadcentrum vind je op de dagelijkse praktijk gerichte publicaties. Is dit niet voldoende? Of heb je behoefte aan opleiding of training? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een advies op maat.

Geen vast recept

Voor het invoeren van zorgleefplannen bestaat geen vast recept. Het is een proces dat in ieder organisatie anders verloopt. Het werkelijk centraal stellen van de wensen van de cliënt vraagt soms om een andere rolverdeling in teams, leidt tot een belangrijke rol van de contactverzorgenden, vereist een andere aansturing door teamleiders en nodigt uit tot een andere werkwijze van de keuken.

Ben je op zoek naar een oplossing toegespitst op de specifieke omstandigheden in jouw organisatie?

Zorgleefplanwijzer.nl werkt samen met diverse partijen die ondersteuning, training en opleiding bieden met betrekking tot het zorgleefplan. Kenmerkend voor hun aanpak is dat de meerwaarde van het zorgleefplan voor de client, de medewerker en de organisatie centraal staat. 
Wil je meer weten over het ondersteuningsaanbod op het gebied van de implementatie van het zorgleefplan? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je vraag naar Zorgleefplanwijzer.nl.

 

 

 

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload