logo venvn oranje witAan de slag met het Zorgleefplan, deel je kennis online!

Over deze site

Zorgleefplanwijzer.nl is een site voor en door zorgverleners, studenten en praktijkopleiders en is een handig instrument bij het werken met het zorgleefplan. 

Het zorgleefplan is sinds januari 2008 verplicht voor elke cliënt. In de praktijk komt hier nogal wat bij kijken. Er is behoefte aan informatie en hulp bij het werken met het zorgleefplan. Zorgleefplanwijzer.nl voorziet in deze behoefte.

De site is opgezet op initiatief van V&VN en is mogelijk is gemaakt door ‘Zorg voor Beter'. Zorgleefplanwijzer.nl is gestart in november 2008. Inmiddels zijn er meer dan 24.000 geregistreerde deelnemers.

logo_vvn logo zorgvoorbeter    


Wat kun je op Zorgleefplanwijzer.nl?

Informatie downloaden

Bij downloads vind je een schat aan informatie rondom het werken met het zorlgleefplan die je kosteloos kunt downloaden. Denk aan modellen zorgleefplannen, publicaties, maar ook handige tools, tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt.

Het laatste nieuws via de ZLP nieuwsbrief

Zorgleefplanwijzer.nl is voortdurend in ontwikkeling. Via een e-nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe toevoegingen op de site. Aanmelden voor de nieuwsbrief kun je rechtsboven op deze pagina (header). 

Actief meedoen

Zorgleefplanwijzer.nl is een site voor maar ook door haar bezoekers. Gebruikers  kunnen zelf een bijdrage leveren aan de site. Zo werken we gezamenlijk werken aan een ‘mooi' naslagwerk' over het zorgleefplan. Heb je mooie praktijkvoorbeelden? Handige tips of aanvullende informatie of documenten op de site? Suggesties of verbeteringen? Laat het ons weten!.

Antwoord op je vragen

Heb je een vraag? Raadpleeg de veel gestelde vragen. Staat je vraag of antwoord er niet bij? Stel daar dan je eigen vraag. 

Reageren en discussie

Op zorgleeplanwijzer.nl kun je ervaringen met vakgenoten en/of collega's uitwisselen. Dit kun je doen door te reageren op artikelen. Wil je zelf een onderwerp starten? Dit kan! Stuur ons een bericht.

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de downloads dien je je eenmalig en kosteloos te registeren als gebruiker. Als je je aanmeldt ontvang je ook de e-nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van nieuwe toevoegingen op de site.
> aanmelden en registreren

Adverteren?

Wil je adverteren op deze site? Of de site op een ander manier steunen? In overleg maken wij een voorstel op maat conform wensen en mogelijkheden door. Neem hiervoor contact op met Sandra Eskes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-45556682

Reacties (1)

  • LGM Bongers

    16 oktober 2013 op 12:10 |
    Hebben jullie ook bekendheid met de Thuisbegeleiding, hierover kan ik niets vinden

    antwoord

Plaats een reactie

Log eerst in om te kunnen reageren (via de linkerkolom).

Contactinformatie

Zorgleefplanwijzer.nl
Postbus 8212
3503 RE UTRECHT
Telefoon: (030) 291 90 50

Een initiatief van:

logo_vvn_metdescr_gewoonZorgvoorBeter 76

Meest gedownload